2013. április 13., szombat

Zöldségkosàr

Igyekszem hasznosan tölteni a még itthon töltött időt és minél többet tanulni és gyakorolni a főzést, olyan emberekkel találkozni akiknek ez szintén szívügyük . Így keveredtem tegnap Anna vegetáriánus együtt főzős estjére. Megtisztelő a bizalom amikor valaki megosztja a saját otthonát másokkal, hogy együtt hozzanak létre valamit. Otthonos és barátságos... Együtt főzni jó...

Anna Vega blogja: Vegasztromània

Az a jó az ilyen alkalmakban, hogy spontán társaság gyűlik össze, akik inspiràlhatjàk egymást, együtt ötletelhetnek. Nekem, mint nem vegànak érdekes volt hallgatni, hogy a többiek mit, hogyan esznek, készítenek, milyen nehézségekbe ütköznek esetlegesen bevásárlás, vendéglátás esetén.

Az egyik lány közülünk speciális étrenden volt és nagyon kevés dolgot ehet. Nagy respekt neki, hogy ezen a szűk keresztmetszeten belül is megtalálja az ötletes és finom lehetőségeket. A mindenféle allergiám miatt a jövőben szeretnék foglalkozni ilyen és ehhez hasonló speciális táplálkozási igényekkel, és allergiás gyerekek étkeztetésével, hogy megkönnyítsem az életüket egyszerű receptekkel és ötletekkel.

Elsőre sokkoló élmény, amikor valami ételallergia vagy betegség miatt kiderül, hogy teljesen meg kell változtatni az eddigi evési szokásaidat, de az ilyen alkalmak és az egészség konyha követői segíthetnek, hogy a hátrányból akár előnyt is kovácsolj és az ismereteidet kibővítve új lehetőségeket láss meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése